Social Media Marketing

social media marketing athina

Ενισχύστε τις σχέσεις σας με τους καταναλωτές - Προσελκύστε νέους πελάτες

Τα social media σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε τη δική σας παρουσία σε αυτά, ενσωματώνοντας στη σελίδα σας πληροφορίες σχετικά με εσάς, φωτογραφίες εκδηλώσεων και προϊόντων, αλλά και κουίζ, ψηφοφορίες, rss feeds κα. Με έξυπνα κουίζ και ψηφοφορίες, μπορείτε να μάθετε τη γνώμη των καταναλωτών και να βελτιώσετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας. Μπορείτε να ενημερώσετε τον κόσμο για ειδικές προσφορές, νέα προϊόντα και υπηρεσίες σας ή να διαδώσετε έναν διαγωνισμό και να επιβραβέυσετε τους “φίλους” σας με εκπτωτικά κουπόνια.

Επιπλέον, μπορούμε να δημιουργήσουμε και να διαχειριστούμε τις διαφημίσεις σας στο facebook , το οποίο προσφέρει πολύ καλή δημογραφική στόχευση και σχετικά χαμηλό κόστος σε σύγκριση με το display advertising.
Από μια απλή παρουσία μέχρι μια ολοκληρωμένη στρατηγική Social Media

Τα Social Media δεν είναι μόνο ένα προφίλ, ένα group ή μια σελίδα στο facebook ή στο twitter. Ιδιαίτερα το facebook παρέχει πλέον πάρα πολλές δυνατότητες ενσωμάτωσης λειτουργικών στοιχείων του στην ιστοσελίδα σας και με το “open graph” και τη χρήση των “like buttons” φιλοδοξεί να κάνει τη διαφήμιση στο internet πιο στοχευμένη από ποτέ. Γιατί να ζητάτε στοιχεία που ήδη έχετε; Αυξήστε τους χρήστες που συμμετέχουν στους online διαγωνισμούς σας, χρησιμοποιώντας το facebook connect για να τους απαλλάξετε από το εμπόδιο της εγγραφής. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που σας προσφέρουν τα Social Media, προτρέποντας και διευκολύνοντας τους χρήστες σας να διαδώσουν το περιεχόμενο σας στους φίλους τους.

Επικοινωνία

Singularities

Ζητήστε την βοήθεια μας να αναδείξετε την εταιρεία σας!